Impressum

Az osztrák Médiatörvény § 25 és a HGB § 5 szerint a www.holihome.hu honlap tulajdonosa, kiadója, üzemeltetője, szerkesztője:

Holistic Home eU

Diabelligasse 3/5

A-1130 Wien

Tel.: +4369913018716

E-Mail:  info (kukac) holihome.hu

Kereskedelmi Kamara: WKÖ Wien

 

Szerzői jog

 

Ezen honlapon szereplő valamennyi adat a szerzői jog védelme alá tartozik és kizárólag a jog tulajdonosának engedélyével használható fel.

 

Ha valamelyik weboldal tartalma mégis harmadik fél jogát vagy törvényes előírásokat sértene, kérjük ennek közlését közvetlenül felénk, ügyvédi közreműködés nélkül. Garantáljuk, hogy a jogosan kifogásolt tartalmakat azonnal eltávolítjuk vagy javítjuk. Költségekkel járó ügyvédi felszólítás nem felel meg a jog tulajdonosa tényleges érdekeinek, ezért az előzetes egyeztetés nélkül okozott költségeket elutasítjuk és a fentiekre hivatkozva viszontkeresettel élünk.

 

A www.holihome.hu honlap tulajdonosa és üzemeltetője nem felel olyan esetleges károkért, amik a honlapon található információk, adatok vagy hivatkozások felhasználásából származnak. A honlapon szereplő információk összeállítása az elvárható legnagyobb odafigyeléssel történt. Ugyancsak nem vállalunk felelősséget a közreadott információk helyességét, aktualitását és teljességét illetően.

 

Honlapunkon hivatkozások találhatóak más, internetes oldalakra. Minden ilyen hivatkozásra igaz: a www.holihome.hu honlap tulajdonosának és üzemeltetőjének semminemű ráhatása nincs a hivatkozott weblapok tartalmára és formájára. Határozottan elhatároljuk magunkat a hivatkozott honlapok okozta esetleges problémáktól.

 

Minden termékleírás és információ az adott gyártó és/vagy szerző felelőssége. A www.holihome.hu tulajdonosa és üzemeltetője elutasít mindenemű igényt, ami az információk esetleges hiányosságából származik.

 

Jogi megjegyzés

EU-szabályozás a fogyasztói ügyek online vitarendezéséről: http://ec.europa.eu/consumers/odr/